Airsmile – MZC de Homberg – Wijchen

Airsmile

Airsmile

Onzichtbaar tanden recht? Dat kan met de Airsmile!
De onzichtbare beugel.

Regelmatig zijn mensen ontevreden over de stand van hun tanden. Naast de bekende slotjesbeugel is er een beugel die uitneembaar en doorzichtig is.
Airsmile, de onzichtbare beugel. Ideaal voor iedereen die liever een beugel uit het zicht heeft!

Wat is Airsmile?

Een Airsmile behandeling is een serie van doorzichtige, uitneembare en op maat gemaakte aligners (hoesjes). De aligners zetten de tanden en kiezen geleidelijk recht. De aligners worden iedere twee weken vervangen door een nieuwe set. Hierdoor komen uw tanden uiteindelijk weer netjes recht te staan.

Voordelen

Op maat. Het is op maat gemaakt waarbij iedere aligner een periode werkzaam is.
Uitneembaar. De aligners zijn uitneembaar. U kunt dus tijdens de behandeling gewoon eten en drinken. Uw gebit schoonhouden is daardoor ook veel gemakkelijker.
Effectief. Met Airsmile kunt u de virtuele resultaten en het behandelplan bekijken nog voor de behandeling begint. Zo kunt u zien hoe de tanden staan als de behandeling eenmaal is afgerond.
Comfortabel. De aligners zijn prettiger te dragen. Een slotjesbeugel kan in de wangen en lippen prikken.
Transparant. De aligners zijn bijna onzichtbaar. Niemand zal er iets van merken als u deze bijna onzichtbare aligners draagt. Hierdoor kan Airsmile naadloos in uw dagelijks leven worden ingepast.

Behandeling met Airsmile

Stap 1: Eerste consult

Tijdens het eerste consult wordt de Airsmile behandeling aan u uitgelegd. We luisteren naar uw wensen en bekijken samen of de onzichtbare beugel iets voor u is.

Stap 2: Het behandelplan

Tijdens de tweede afspraak worden er afdrukken en foto’s gemaakt.  Met deze informatie wordt er een digitale animatie van uw gebit gemaakt.

Stap 3: Op maat gemaakte aligners

Wanneer de animatie bij ons binnen is, dan nemen wij contact met u op voor het inplannen van een afspraak. Het behandelplan en de animatie wordt met u besproken. We nemen alles door en u krijgt de tijd om nog aanvullende vragen te stellen.  Zodra u besluit het behandeltraject in te gaan, worden de bitjes op maat gemaakt. Deze doorzichtige bitjes worden ook wel aligners genoemd. Om de 2 weken wisselt u van aligners.

Stap 4: De behandeling

Om tot een goed resultaat te komen is het de bedoeling dat u de aligners dag en nacht draagt. Alleen met eten en poetsen is het van belang de beugel te verwijderen. Gedurende de behandeling zal u elke keer voelen dat de aligner de tanden de juiste richting op drukt. Tijdens de controles wordt gekeken of het gewenste resultaat is bereikt.
In sommige gevallen is er halverwege een aanpassing in het behandelplan nodig. Dit geeft geen extra kosten voor u. Wel valt het soms tegen dat de behandeling wat langer duurt dan in eerste instantie gedacht.
Lees hier de instructie voor uw Airsmile behandeling.

Interesse?

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Airsmile voor u? Neem dan contact met ons op.