Afspraak – MZC de Homberg – Wijchen

Afspraak

Afspraak

U kunt bij ons uitsluitend terecht op afspraak. Onze patiënten kunnen vaak  binnen  3 werkdagen terecht voor een controle. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is.

Mocht u op een specifieke dag of tijdstip willen komen, dan adviseren wij u tijdig contact op te nemen met de praktijk. De gewilde tijden (vroeg in de ochtend, laat in de middag en op de dinsdagavond) lopen ver vooruit vol.

Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

Het kan voorkomen dat u uw afspraak moet annuleren, om welke reden dan ook. Wij vragen u om uw afspraak minimaal 24 uur van te voren te annuleren, zodat we de voor u gereserveerde tijd nog voor iemand anders kunnen reserveren. Wanneer u de afspraak minder dan 24u van te voren annuleert en wij deze tijd niet op kunnen vullen met een andere patiënt, dan zijn wij genoodzaakt deze tijd bij u in rekening te brengen.  Deze kosten kunt u niet verhalen bij uw zorgverzekering.